Udlejnings- og handelsbetingelser

 

GENERELLE OPLYSNINGER

Fest & farver ApS

Kongevejen 83

3000 Helsingør

CVR nr.: 42343420

Telefon: 28 93 28 93

Email: info@28932893.dk

HANDELSBETINGELSER 

PRISER
Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.
Prisfejl
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.
Forbehold
I tilfælde af forsinkelse, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage.

BETALING
Fest & farver ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Bankoverførsel.
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

REKLAMATIONSRET
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt hos Fest & farver Aps når du handler som forbruger. Perioden regnes fra den dag;

• Hvor du modtager ordren.

• Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

• Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

• Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
partier/dele.


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

• Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

• Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

• Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering og ikke kan skilles ad igen.

• Varer, hvor plomberingen er brudt.


Returning

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Følg linket for at starte returneringen - https://barlife.lagersystem.dk/customerportal/rma


Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

ALKOHOL
Iflg. Dansk lovgivning skal personen være minium 18 år for at købe alkohol over 16,50%. For køb af alkohol under 16,50% skal personen være fyldt 16 år. Vi forbeholder os ret til at bede om fremvisning af gyldigt billed-ID som aldersdokumentation i tvivlstilfælde.

KLAGEMULIGHEDER – OVERSIGT OG LINKS

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@gørfestensjovere.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

 

 

 

UDLEJNINGSBETINGELSER

 

 

1. Reservation er først gældende ved modtagelse af ordrebekræftelse fra Fest & farver Aps. Der kan betales med bankoverførelse, Dankort / Visa dankort eller Mobilpay

 

2. Det forudsættes, at der er det aftalte personale til rådighed ved levering og afhentning. Er der ikke det, er udlejer i sin fulde ret til at forlade pladsen og det fulde beløb er forfalden til betaling.

 

3. Såfremt der ved nedtagning ikke er personale til rådighed, vil dette medføre en ekstra regning på Kr. 500,-. Faktura sendes.

 

4. Lejer sørger for, at det lejede holdes under opsyn af en voksen / myndig person, som sørger for, at der ikke opstår tumultagtige scener, anvendes fodtøj eller hænger børn på hoppeborgens sider.

 

5. Lejer har ansvaret for al hærværk, tyveri samt overbelastning af det lejede og er indforstået med at være erstatningsansvarlig overfor udlejer. Det er alene lejers ansvar at gennemgå det lejede for fejl og mangler ved levering.

 

6. Nedpakkes en forlystelse i våd/fugtig tilstand, tages et gebyr på kr. 500, da forlystelsen skal blæses op og tørres igennem inden for 2 døgn, hvis råd og mug skal undgås. Er forlystelsen tilsmudset og ikke rengjort ved nedpakning, tages der et rengørings gebyr på kr. 500. Der opkræves ikke gebyr for både rengøring og tørring på samme tid. Faktura sendes

 

7. I tilfælde af blæst eller regnvejr skal Hoppeborg og rodeotyr indstilles og der ydes ikke reduktion i prisen. Desuden forbeholder Fest & farver Aps sig ret til at udskyde en leje ved udsigt til regn jf. www.dmi.dk. Ved udskydelse af leje mister kunden ingen penge, lejeperioden ændres blot til anden dato efter kundens ønske.

 

8. I forbindelse med opstilling og brug af grej kan der aldrig rejses erstatningskrav mod udlejer for skader på græs, fliser, gulve, døre og dørkarme, m.v.

 

9. Det lejede benyttes af Deres gæster på eget ansvar. Udlejer har grejet erhvervs ansvar og produktforsikret. Lejer opfordres til selv at tegne supplerende forsikring for arrangementets afvikling.

 

10. Ved uheld af u bemandede forlystelser, vil man aldrig kunne drage Fest & farver Aps til ansvar.

 

11. Hvis der er yderligere instruktion ved aflevering, er det lejers ansvar, at disse bliver overholdt.

 

12. Det lejede tilbageleveres rengjort og pakket på samme måde som ved levering på kongevejen 83, 3000 Helsingør.

 

13. Lejer skal selv indhente de fornødne tilladelser til artiklernes opstilling/brug. Dette gøres via www.politi.dk

 

14. Såfremt lejer ønsker at annullere en lejen efter dens indgåelse er 20 % af lejemålet forfalden til betalingVed afbestilling senere end 30 dage før aftalte lejedato skal der betales 25 % af den samlede lejepris. Hvis det sker senere end 7 dage før den aftalte lejedato, skal der betales 100 % af den samlede lejepris. Dette gælder ligeledes for ikke afhentet udstyr.